Náš víceúčelový aroma kámen se hodí opravdu každému! Ať už na domácí...
Náš víceúčelový aroma kámen se hodí opravdu každému! Ať už na domácí...
Sledujte nás na Facebooku
Podkategorie
Gruzínská směs na dušené, pečené maso, na minutky i na ryby. Složení: česnek, koriandr, celer, pískavice, petržel list, kopr, paprika sladká, paprika ostrá, sůl max 20%
Úžasná aromatická bylina, která díky své výraznosti dokáže nahrazovat v jídlech sůl, proto se hodí při různých dietách na dochucení jídla. Používejte proto střídmě a uvidíte, že se bez ní brzy v kuchyni neobejdete. Hodí se do masitých pokrmů, k luštěninám, do zelí či kapusty. Působí příznivě proti nadýmání.
Pikantní směs na těstoviny, ale i saláty nebo pizzu. Složení: sůl max. 16%, česnek, cibule, pepř, paprika, petržel, oregano, chilli
Tato výběrová mletá skořice se nejčastěji používá do různých moučníků, jako je perník, čajové pečivo, dále se výborně hodí na posypání palačinek s cukrem. Skořice snižuje krevní tlak, zlepšuje trávení a urychluje metabolismus. Nebojte se s ní "pocukrovat" i domácí cappuccino.
Lahodná směs na pečené i grilované kuřátko. Složení: zázvor, kmín, rozmarýn, bazalka, tymián
Rozmarýn je středomořská aromatická bylina, lehce nahořklá, připomínající eukalyptus. Výborně se hodí jak k pečenému masu, tak do rajských omáček. Nezaměnitelnou chuť dá salátu i těstovinám. Náš rozmarýn patří k nejkvalitnějším dostupným na českém trhu.
Na tradiční české bramborové placky, vhodné i do polévky. Složení: sůl 25%, česnek, cibule pepř, ml. kmín, majoránka, medvědí česnek
Pískavice nebo také řecké seno je velmi oblíbená v asijské a indické kuchyni. Je významnou součástí mnoha směsí jako například indické kari nebo čubrica. Hodí se k aromatizaci sýrů. Pískavice má mnoho vitamínů, minerálů a bílkovin, používá se také často jako léčivka.
Oblíbená česká bylina v té nejvyšší dostupné kvalitě nabízí v kuchyni mnoho využití. Hodí se do polévek, omáček, nádivek, velmi oblíbená je také ve středomořské kuchyni. Petrželkou můžete i na závěr ozdobit Vaše jídlo.
Směs koření do těsta pro výborný domácí chléb. Složení: kmín, koriandr, fenykl
Černý pepř patří všeobecně k nejoblíbenějšímu a nejrozšířenějšímu koření na celém světě. Má výraznou štiplavou až pálivou chuť, hodí se k dokořenění různých mas, ale i například polévek a salátů.
Lehce pikantní směs na čínu a jiné masové směsi. Složení: sůl max. 20%, kurkuma, chilli, pepř, koriandr, badyán, paprika, skořice, kardamom, hřebíček, zázvor, cumin, muškátový ořech
Oregano nebo také dobromysl je významnou součástí oblíbených středomořských směsí. Hodí se k těstovinám nebo na pizzu. Zajímavě také zvýrazní chuť kuřecího nebo telecího masa.
Pikantní námořnická směs na pečená a grilovaná masa. Složení: sůl max 19%, pepř, paprika, cibule, kari, hořčice, kmín, zázvor, chilli, rozmarýn, saturejka
Nové koření chutí připomíná něco mezi černým pepřem, muškátovým oříškem, skořicí a hřebíčkem. Bývá základem mnoha masových jídel, spolu s pepřem a bobkovým listem tvoří základ na kvalitní polévku. Doporučujeme také ke zvěřině.
Jemně pikantní směs na tradiční českou sekanou. Složení: sůl max. 20%, česnek, cibule, kmín , pepř, majoránka, paprika
Bylina s jemnou chutí po česneku. Velmi se hodí například do pomazánek, bylinkového másla nebo smetanových polévek.
Nepálivá směs k nakládání a grilování mas. Složení: paprika, česnek, cibule, kmín, kurkuma, hořčice, rozmarýn, pepř, šalvěj, špetka chilli
Bazalka je velmi oblíbená obzvlášť v italské a francouzské kuchyni, je nedílnou součástí koření na pizzu, u nás se přidává do polévek, nádivek nebo paštik. Naše bazalka patří k tříděným, proto je nejvyšší kvality.
Aromatická směs na zeleninu všeho druhu. Hodí se na grilovanou, ale i dušenou zeleninou. Taktéž zvýrazní chuť polévky. Složení: sůl. max. 23%, paprika, česnek, cibule, pepř černý, rajčatový prášek, tymián, oregano, kmín, petržel, celer, zázvor, kurkuma, hořčice
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.