Harissa

54 Kořenící směsi
0,00 Kč 42,85 Kč
42,85 Kč

Harissa přináší kulinářskou revoluci přímo z afrického kontinentu – její ohnivé tóny chilli dokážou přeměnit obyčejné maso, grilované pochoutky, rychlovky i omáčky v exotický zážitek, který zahřeje tělo i duši. Pro milovníky pikantního je to nepostradatelný společník v kuchyni.

Složení: chilli, česnek, kmín, kmín římský, koriandr, sůl max 5%

Více informací
Množství
Počet
5+ položek skladem

Dostupná doprava
  • GLS Parcel Shop Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • GLS doručení na adresu Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Zásilkovna Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • PPL Parcelshop Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • PPL doručení na adresu Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Rosmarinus, Soukenická 41, Český Krumlov Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Rosmarinus, Husova 61, Vlachovo Březí Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Jeronýmova 3, Č. Budějovice (není možná dobírka) Zdarma
  • Do 3 - 5 pracovních dní

Jsem Bohyně roll-on ZDARMA od 2 800 Kč

1. Recept

Kuřecí špízy Harissa

Náročnost: střední

Doba přípravy: 45 minut + marinování

Ingredience:

  • 500 g kuřecích prsou, nakrájených na kousky
  • 1 lžíce Harissa koření
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 červená paprika, nakrájená na kousky
  • Sůl podle chuti

Postup:

  1. V míse smíchejte Harissa koření, olivový olej a citronovou šťávu.
  2. Přidejte nakrájená kuřecí prsa a nechte marinovat nejméně 30 minut.
  3. Střídavě napichujte kousky kuřete a papriky na špízy.
  4. Grilujte na středně vysokém ohni, dokud kuře není dobře uvařené a má krásnou křupavou kůrku, obvykle 15-20 minut.
  5. Podávejte teplé, případně s čerstvým salátem.

2. Recept

Marinované steaky z lilku

Náročnost: snadná

Doba přípravy: 30 minut + marinování

Ingredience:

  • 2 střední lilky, nakrájené na 1cm silné plátky
  • 1 lžíce Harissa koření
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 stroužky česneku, utřené
  • Sůl a čerstvě mletý černý pepř

Postup:

  1. V malé misce smíchejte Harissa koření, olivový olej a utřený česnek.
  2. Plátky lilku potřete marinádou a nechte odpočívat 20 minut.
  3. Grilujte na předehřátém grilu na středním ohni, dokud lilek není měkký a má grilovací proužky, zhruba 3-4 minuty na každé straně.
  4. Ochutnejte solí a pepřem a podávejte teplé.

2 VARIANTY BALENÍ:

Ekonomické (odměrky):

Odměrky s kořením Vám nasypeme do papírového sáčku, jak byste dostali koření na trhu. Sáček bude označen nálepkou s názvem koření. Vaše koření po doručení doporučujeme přesypat do kořenky nebo uzavíratelné dózy, aby neztrácelo na kvalitě. Tato možnost se doporučuje pro doplnění domácích zásob.

Dárkové balení (doypack):

Koření Vám zašleme v dárkovém znovuuzavíratelném doypack sáčku s průhledným okénkem. Sáček vypadá moc pěkně, navíc v něm Vaše koření vydrží dlouho čerstvé a voňavé. Sáček lze opakovaně dosypávat. Tuto možnost volte, pokud nemáte k dispozici jiné uzavíratelné uskladnění koření nebo jej chcete věnovat jako dárek.

Za výrobek odpovídá: Rosmarinus s. r. o., Rudolfovská 422/122, České Budějovice

Uchovávejte v suchu a temnu. Datum minimální trvanlivosti vždy uvedeno na obale.

Komentáře (0)

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

4 dalších produktů ve stejné kategorii: