Maďarské koření

55 Kořenící směsi
45,00 Kč
45,00 Kč

Ochuťte své pokrmy touto autentickou maďarskou směsí, která přidá pikantní nádech steakům, zapečeným bramborám, tradičnímu guláši, fazolovým pokrmům i omáčkám. Tato kořenící směs je klíčem k prožitku pravého maďarského kulinářského umění přímo ve vaší kuchyni.

Složení: mořská sůl max 30%, paprikové floky, hořčice, cibule, paprika sladká, koriandr, pepř černý, saturejka, oregano

Více informací
Množství
Počet
5+ položek skladem

Dostupná doprava
  • GLS Parcel Shop Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • GLS doručení na adresu Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Zásilkovna Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • PPL Parcelshop Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • PPL doručení na adresu Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Rosmarinus, Soukenická 41, Český Krumlov Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Rosmarinus, Husova 61, Vlachovo Březí Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Jeronýmova 3, Č. Budějovice (není možná dobírka) Zdarma
  • Do 3 - 5 pracovních dní

Jsem Bohyně roll-on ZDARMA od 2 800 Kč

1. Recept

Pikantní maďarský guláš

Náročnost: střední

Doba přípravy: 2 hodiny

Ingredience:

  • 500 g hovězího masa na guláš
  • 1 lžíce Maďarského koření
  • 1 velká cibule, nakrájená
  • 2 stroužky česneku, nasekané
  • 1 paprika, nakrájená
  • 2 rajčata, nakrájená na kousky
  • 500 ml hovězího vývaru
  • 2 lžíce sladké papriky
  • Sůl a pepř

Postup:

  1. Maso osolte, opepřete a obalte v Maďarském koření.
  2. Na pánvi na oleji opečte cibuli dozlatova, přidejte česnek, papriku a po chvíli i maso.
  3. Zasypte sladkou paprikou a přidejte rajčata.
  4. Zalijte hovězím vývarem a vařte pod pokličkou na mírném ohni asi 1,5 hodiny, dokud maso není měkké.
  5. Podávejte s knedlíkem nebo chlebem.

2. Recept

Maďarská kořeněná kuřecí křídla

Náročnost: snadná

Doba přípravy: 1 hodina + marinování

Ingredience:

  • 1 kg kuřecích křídel
  • 1 lžíce Maďarského koření
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce worcesterské omáčky
  • 1 lžíce medu
  • Šťáva z 1 citronu
  • Sůl a pepř

Postup:

  1. Křídla očistěte, osolte, opepřete a důkladně potřete Maďarským kořením.
  2. V misce smíchejte olivový olej, worcesterskou omáčku, med a citronovou šťávu a křídla v ní marinujte alespoň 30 minut, nejlépe přes noc.
  3. Pečte v předehřáté troubě na 180°C asi 45 minut, dokud nejsou křídla křupavá a zlatavá.
  4. Během pečení křídla občas potírejte zbytkem marinády.
  5. Podávejte s čerstvým salátem nebo jako pohoštění k pivu.

2 VARIANTY BALENÍ:

Ekonomické (odměrky):

Odměrky s kořením Vám nasypeme do papírového sáčku, jak byste dostali koření na trhu. Sáček bude označen nálepkou s názvem koření. Vaše koření po doručení doporučujeme přesypat do kořenky nebo uzavíratelné dózy, aby neztrácelo na kvalitě. Tato možnost se doporučuje pro doplnění domácích zásob.

Dárkové balení (doypack):

Koření Vám zašleme v dárkovém znovuuzavíratelném doypack sáčku s průhledným okénkem. Sáček vypadá moc pěkně, navíc v něm Vaše koření vydrží dlouho čerstvé a voňavé. Sáček lze opakovaně dosypávat. Tuto možnost volte, pokud nemáte k dispozici jiné uzavíratelné uskladnění koření nebo jej chcete věnovat jako dárek.

Za výrobek odpovídá: Rosmarinus s. r. o., Rudolfovská 422/122, České Budějovice

Uchovávejte v suchu a temnu. Datum minimální trvanlivosti vždy uvedeno na obale.

Komentáře (0)

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

4 dalších produktů ve stejné kategorii: