Bramborák

10 Kořenící směsi
44,00 Kč
44,00 Kč

Tato směs přenese chuť vašich bramboráků do staročeské kuchyně, kde křupavé okraje a měkké středy vyprávějí příběhy dávných receptur. Skvělá také pro obohacení polévek o domácí pohodlí a teplo.

Složení: mořská sůl 18%, česnek, cibule pepř, mletý kmín, majoránka, medvědí česnek

Více informací
Množství
Počet
5+ položek skladem

Dostupná doprava
  • GLS Parcel Shop Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • GLS doručení na adresu Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Zásilkovna Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • PPL Parcelshop Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • PPL doručení na adresu Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Rosmarinus, Soukenická 41, Český Krumlov Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Rosmarinus, Husova 61, Vlachovo Březí Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Jeronýmova 3, Č. Budějovice (není možná dobírka) Zdarma
  • Do 3 - 5 pracovních dní

Jsem Bohyně roll-on ZDARMA od 2 800 Kč

1. recept

Tradiční české bramboráky

Náročnost: střední

Doba přípravy: 45 minut

Ingredience:

  • 1 kg brambor, nastrouhaných a šťáva vymačkaná
  • 1 lžíce kořenící směsi Bramborák
  • 2 vejce
  • 4 lžíce hladké mouky
  • Olej na smažení

Postup:

  1. V míse smíchejte nastrouhané brambory, kořenící směs Bramborák, vejce a mouku.
  2. Zahřejte olej na pánvi a lžící klaďte směs na rozpálenou pánev, formujte placky.
  3. Smažte z obou stran dozlatova, dokud nejsou bramboráky křupavé a uvnitř měkké.
  4. Odkládejte na papírové utěrky, aby se odstranil přebytečný olej.
  5. Podávejte jako přílohu, nebo samostatně s kyselou smetanou či jablečným pyré.

2. recept

Bramborákové plněné rolky

Náročnost: střední

Doba přípravy: 1 hodina

Ingredience:

  • Recept na domácí bramboráky (viz výše)
  • 200 g uzeného masa, nakrájeného na kostičky
  • 200 g strouhaného sýra (Gouda nebo Eidam)
  • 1 cibule, nakrájená a osmažená dozlatova
  • 1 lžíce hořčice

Postup:

  1. Připravte si bramborákové těsto podle prvního receptu a usmažte bramboráky, ale nechte je měkčí, aby se daly snadno srolovat.
  2. Na každý bramborák nanesete trochu hořčice, posypte osmaženou cibulí, uzeným masem a zakončete strouhaným sýrem.
  3. Pečlivě srolujte a upevněte párátkem.
  4. Zarolované bramboráky opět vložte na pánev a z každé strany krátce opečte, aby sýr roztekl a vše se spojilo.
  5. Před podáváním odstraňte párátky a podávejte teplé.

2 VARIANTY BALENÍ:

Ekonomické (odměrky):

Odměrky s kořením Vám nasypeme do papírového sáčku, jak byste dostali koření na trhu. Sáček bude označen nálepkou s názvem koření. Vaše koření po doručení doporučujeme přesypat do kořenky nebo uzavíratelné dózy, aby neztrácelo na kvalitě. Tato možnost se doporučuje pro doplnění domácích zásob.

Dárkové balení (doypack):

Koření Vám zašleme v dárkovém znovuuzavíratelném doypack sáčku s průhledným okénkem. Sáček vypadá moc pěkně, navíc v něm Vaše koření vydrží dlouho čerstvé a voňavé. Sáček lze opakovaně dosypávat. Tuto možnost volte, pokud nemáte k dispozici jiné uzavíratelné uskladnění koření nebo jej chcete věnovat jako dárek.

Za výrobek odpovídá: Rosmarinus s. r. o., Rudolfovská 422/122, České Budějovice

Uchovávejte v suchu a temnu. Datum minimální trvanlivosti vždy uvedeno na obale.

Komentáře (0)

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

4 dalších produktů ve stejné kategorii: