Náš víceúčelový aroma kámen se hodí opravdu každému! Ať už na domácí...
Náš víceúčelový aroma kámen se hodí opravdu každému! Ať už na domácí...
Náš víceúčelový aroma kámen se hodí...
Sledujte nás na Facebooku
Úžasná aromatická bylina, která díky své výraznosti dokáže nahrazovat v jídlech sůl, proto se hodí při různých dietách na dochucení jídla. Používejte proto střídmě a uvidíte, že se bez ní brzy v kuchyni neobejdete. Hodí se do masitých pokrmů, k luštěninám, do zelí či kapusty. Působí příznivě proti nadýmání.
Tato výběrová mletá skořice se nejčastěji používá do různých moučníků, jako je perník, čajové pečivo, dále se výborně hodí na posypání palačinek s cukrem. Skořice snižuje krevní tlak, zlepšuje trávení a urychluje metabolismus. Nebojte se s ní "pocukrovat" i domácí cappuccino.
Rozmarýn je středomořská aromatická bylina, lehce nahořklá, připomínající eukalyptus. Výborně se hodí jak k pečenému masu, tak do rajských omáček. Nezaměnitelnou chuť dá salátu i těstovinám. Náš rozmarýn patří k nejkvalitnějším dostupným na českém trhu.
Pískavice nebo také řecké seno je velmi oblíbená v asijské a indické kuchyni. Je významnou součástí mnoha směsí jako například indické kari nebo čubrica. Hodí se k aromatizaci sýrů. Pískavice má mnoho vitamínů, minerálů a bílkovin, používá se také často jako léčivka.
Oblíbená česká bylina v té nejvyšší dostupné kvalitě nabízí v kuchyni mnoho využití. Hodí se do polévek, omáček, nádivek, velmi oblíbená je také ve středomořské kuchyni. Petrželkou můžete i na závěr ozdobit Vaše jídlo.
Černý pepř patří všeobecně k nejoblíbenějšímu a nejrozšířenějšímu koření na celém světě. Má výraznou štiplavou až pálivou chuť, hodí se k dokořenění různých mas, ale i například polévek a salátů.
Oregano nebo také dobromysl je významnou součástí oblíbených středomořských směsí. Hodí se k těstovinám nebo na pizzu. Zajímavě také zvýrazní chuť kuřecího nebo telecího masa.
Nové koření chutí připomíná něco mezi černým pepřem, muškátovým oříškem, skořicí a hřebíčkem. Bývá základem mnoha masových jídel, spolu s pepřem a bobkovým listem tvoří základ na kvalitní polévku. Doporučujeme také ke zvěřině.
Bylina s jemnou chutí po česneku. Velmi se hodí například do pomazánek, bylinkového másla nebo smetanových polévek.
Bazalka je velmi oblíbená obzvlášť v italské a francouzské kuchyni, je nedílnou součástí koření na pizzu, u nás se přidává do polévek, nádivek nebo paštik. Naše bazalka patří k tříděným, proto je nejvyšší kvality.
Výrazná až štiplavá chuť pepře se výborně hodí k masu, ale i do různých omáček a polévek. Výraznější chuť a vůni má podrcený.
Plody brazilského pepře. Bobule růžového pepře nechutnají hořce, jsou tedy vhodné do sladkých i slaných jídel. Platí za velmi dekorativní koření.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.