Šumavský pstruh

50 Kořenící směsi
54,00 Kč
54,00 Kč

Koření ideální pro zdůraznění delikátní chuti pečených a grilovaných pstruhů a dalších sladkovodních ryb, připravené s myšlenkou na čistotu a svěžest šumavské přírody.

Složení: mořská sůl max. 30%, kmín drcený, paprika červená drcená, česnek granulovaný, citrónová kůra, kurkuma, tymián, cibule, pepř 4-barevný drcený

Více informací
Množství
Počet
5+ položek skladem

Dostupná doprava
  • GLS Parcel Shop Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • GLS doručení na adresu Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Zásilkovna Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • PPL Parcelshop Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • PPL doručení na adresu Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Rosmarinus, Soukenická 41, Český Krumlov Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Rosmarinus, Husova 61, Vlachovo Březí Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Jeronýmova 3, Č. Budějovice (není možná dobírka) Zdarma
  • Do 3 - 5 pracovních dní

Jsem Bohyně roll-on ZDARMA od 2 800 Kč

1. Recept

Grilovaný Šumavský pstruh

Náročnost: snadná

Doba přípravy: 20 minut

Ingredience:

  • 1 celý pstruh, vyčištěný
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce směsi koření "Šumavský pstruh"
  • Plátky citronu pro podávání
  • Čerstvé bylinky pro ozdobu (např. petrželka, kopr)

Postup:

  1. Rybu důkladně opláchněte a osušte.
  2. Rybu zevnitř i zvenku potřete olivovým olejem a kořením "Šumavský pstruh".
  3. Gril předehřejte na střední teplotu.
  4. Rybu položte na gril a grilujte z každé strany 4-5 minut, nebo dokud není maso opečené a snadno se odděluje.
  5. Podávejte s plátky citronu a ozdobte čerstvými bylinkami.

2. Recept

Pstruh na bylinkách v troubě

Náročnost: střední

Doba přípravy: 40 minut

Ingredience:

  • 2 pstruzi, vyčištění
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce směsi koření "Šumavský pstruh"
  • 1 citron, nakrájený na tenké plátky
  • Čerstvé bylinky (např. tymián, rozmarýn)

Postup:

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Uvnitř i zvenku ryby potřete olivovým olejem a kořením "Šumavský pstruh".
  3. Do břišní dutiny ryb vložte plátky citronu a bylinky.
  4. Ryby vložte do pekáče a pečte v troubě 20-25 minut, nebo dokud maso není opečené a snadno se odděluje.
  5. Pstruhy podávejte s čerstvými bylinkami a kousky citronu.

2 VARIANTY BALENÍ:

Ekonomické (odměrky):

Odměrky s kořením Vám nasypeme do papírového sáčku, jak byste dostali koření na trhu. Sáček bude označen nálepkou s názvem koření. Vaše koření po doručení doporučujeme přesypat do kořenky nebo uzavíratelné dózy, aby neztrácelo na kvalitě. Tato možnost se doporučuje pro doplnění domácích zásob.

Dárkové balení (doypack):

Koření Vám zašleme v dárkovém znovuuzavíratelném doypack sáčku s průhledným okénkem. Sáček vypadá moc pěkně, navíc v něm Vaše koření vydrží dlouho čerstvé a voňavé. Sáček lze opakovaně dosypávat. Tuto možnost volte, pokud nemáte k dispozici jiné uzavíratelné uskladnění koření nebo jej chcete věnovat jako dárek.

Za výrobek odpovídá: Rosmarinus s. r. o., Rudolfovská 422/122, České Budějovice

Uchovávejte v suchu a temnu. Datum minimální trvanlivosti vždy uvedeno na obale.

Komentáře (0)

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

4 dalších produktů ve stejné kategorii: