Ryba na bylinkách

42 Kořenící směsi
46,00 Kč
46,00 Kč
S DPH

Tato pečlivě vybraná bylinková směs je určena pro dokonalé dochucení pečených a grilovaných ryb. Má schopnost zdůraznit a rozvinout delikátní chuť rybího masa, a to zejména u oblíbených druhů jako je pstruh nebo candát. S touto směsí přinášíte na stůl vždy dokonale ochucené a aromatické rybí pochoutky.

Složení: mořská sůl max. 12%, česnek, cibule, petržel, bílý pepř, oregano, bazalka, celer, saturejka, bobkový list

Více informací
Množství
Množství
5+ položek skladem

Dostupná doprava
  • Zásilkovna 79,00 Kč
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • GLS Parcel Shop 69,00 Kč
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • GLS doručení na adresu 129,00 Kč
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Rosmarinus, Soukenická 41, Český Krumlov Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Rosmarinus, Husova 61, Vlachovo Březí Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Jeronýmova 3, Č. Budějovice (není možná dobírka) Zdarma
  • Do 3 - 5 pracovních dní

Bohyně ZDARMA od 2 800 Kč

1. Recept

Bylinková ryba pečená v troubě

Náročnost: snadná

Doba přípravy: 25 minut

Ingredience:

  • 4 filety bílé ryby (např. treska, tilapie)
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce směsi koření "Ryba na bylinkách"
  • 1 citron, plátky
  • Sůl a černý pepř podle chuti

Postup:

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Ryby osolte a opepřete, poté je potřete olivovým olejem a posypte směsí koření "Ryba na bylinkách".
  3. Filety položte na plech vyložený pečicím papírem a na každou filetu dejte jeden nebo dva plátky citronu.
  4. Pečte v troubě 15–20 minut, nebo dokud ryba není upečená a snadno se rozpadá.
  5. Podávejte s vařenou zeleninou nebo salátem.

2. Recept

Grilovaná ryba na bylinkách

Náročnost: střední

Doba přípravy: 35 minut

Ingredience:

  • 4 filety bílé ryby (např. losos, pstruh)
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce směsi koření "Ryba na bylinkách"
  • 2 citrony, šťáva
  • 2 stroužky česneku, nasekané
  • Sůl a černý pepř podle chuti
  • Bylinky pro ozdobu (např. petrželka, kopr)

Postup:

  1. Ryby osolte a opepřete, poté je promíchejte v marinádě z olivového oleje, citronové šťávy, česneku a směsi koření "Ryba na bylinkách". Nechte marinovat alespoň 15 minut.
  2. Gril předehřejte na středně vysokou teplotu a lehce jej namažte olejem.
  3. Grilujte rybu přibližně 4–5 minut z každé strany, nebo dokud není ryba křupavá a uvnitř dokonale upečená.
  4. Grilovanou rybu podávejte s čerstvými bylinkami a plátky citronu.

2 VARIANTY BALENÍ:

Ekonomické (odměrky):

Odměrky s kořením Vám nasypeme do papírového sáčku, jak byste dostali koření na trhu. Sáček bude označen nálepkou s názvem koření. Vaše koření po doručení doporučujeme přesypat do kořenky nebo uzavíratelné dózy, aby neztrácelo na kvalitě. Tato možnost se doporučuje pro doplnění domácích zásob.

Dárkové balení (doypack):

Koření Vám zašleme v dárkovém znovuuzavíratelném doypack sáčku s průhledným okénkem. Sáček vypadá moc pěkně, navíc v něm Vaše koření vydrží dlouho čerstvé a voňavé. Sáček lze opakovaně dosypávat. Tuto možnost volte, pokud nemáte k dispozici jiné uzavíratelné uskladnění koření nebo jej chcete věnovat jako dárek.

Za výrobek odpovídá: Rosmarinus s. r. o., Rudolfovská 422/122, České Budějovice

Uchovávejte v suchu a temnu. Datum minimální trvanlivosti vždy uvedeno na obale.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Komentáře (0)