Steak sedmi pepřů bez soli

52 Kořenící směsi
61,00 Kč
61,00 Kč

Tato hrubá směs nabízí aromatický tanec chutí pro gurmány, který spojuje vyváženost pepřů s barevnou škálou paprik. Jeho komplexní palčivost a aroma povznese každý steak nebo minutku na vyšší úroveň.

Složení: pepř černý, paprika zelená a červená, pepř bílý, pepř růžový, pepř zelený, sečuánský pepř, cayenský pepř

Více informací
Množství
Počet
5+ položek skladem

Dostupná doprava
  • GLS Parcel Shop Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • GLS doručení na adresu Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Zásilkovna Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • PPL Parcelshop Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • PPL doručení na adresu Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Rosmarinus, Soukenická 41, Český Krumlov Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Rosmarinus, Husova 61, Vlachovo Březí Zdarma
  • Do 1 - 3 pracovních dní

  • Osobní odběr - Jeronýmova 3, Č. Budějovice (není možná dobírka) Zdarma
  • Do 3 - 5 pracovních dní

Jsem Bohyně roll-on ZDARMA od 2 800 Kč

1. Recept

Grilovaný steak sedmi pepřů

Náročnost: snadná

Doba přípravy: 25 minut

Ingredience:

  • 1 sirloin steak (200g)
  • 0,5 lžíce koření "Steak sedmi pepřů bez soli"
  • 1 lžíce olivového oleje

Postup:

  1. Steak nechte odpočinout na pokojové teplotě po dobu 20 minut.
  2. Maso z obou stran potřete olivovým olejem a kořením "Steak sedmi pepřů bez soli".
  3. Grilujte na středně vysokém ohni, asi 4-5 minut z každé strany pro medium rare, nebo do požadovaného stupně propečení.
  4. Nechejte maso odpočinout 5 minut před podáváním.

2. Recept

Pečené brambory se sedmi pepři

Náročnost: střední

Doba přípravy: 1 hodina

Ingredience:

  • 6 středních brambor
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce koření "Steak sedmi pepřů bez soli"

Postup:

  1. Předehřejte troubu na 200°C.
  2. Brambory omyjte, osušte a nakrájejte na čtvrtiny.
  3. V míse smíchejte olivový olej a koření "Steak sedmi pepřů bez soli".
  4. Brambory obalte směsí a rozložte na plech pokrytý pečicím papírem.
  5. Pečte dozlatova a křupava, asi 45-50 minut.

2 VARIANTY BALENÍ:

Ekonomické (odměrky):

Odměrky s kořením Vám nasypeme do papírového sáčku, jak byste dostali koření na trhu. Sáček bude označen nálepkou s názvem koření. Vaše koření po doručení doporučujeme přesypat do kořenky nebo uzavíratelné dózy, aby neztrácelo na kvalitě. Tato možnost se doporučuje pro doplnění domácích zásob.

Dárkové balení (doypack):

Koření Vám zašleme v dárkovém znovuuzavíratelném doypack sáčku s průhledným okénkem. Sáček vypadá moc pěkně, navíc v něm Vaše koření vydrží dlouho čerstvé a voňavé. Sáček lze opakovaně dosypávat. Tuto možnost volte, pokud nemáte k dispozici jiné uzavíratelné uskladnění koření nebo jej chcete věnovat jako dárek.

Za výrobek odpovídá: Rosmarinus s. r. o., Rudolfovská 422/122, České Budějovice

Uchovávejte v suchu a temnu. Datum minimální trvanlivosti vždy uvedeno na obale.

Komentáře (2)
Známka

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

4 dalších produktů ve stejné kategorii: